Menu
Your Cart

Kensington

Kensington Presenter Expert Groene laser met Cursor Control
TOPPER
Strobbe-referentie: 72426
De Kensington Presenter Expert™ gebruikt een heldergroene laser (tien keer feller dan traditionele rode laser), wat hem ideaal maakt voor presentaties op heldere LED- of tv-schermen. Met een intuïtieve vierstandenjoystick kan de presenter worden gebruikt als een muis met omhoog/omlaag- en li..
€55,96
v.a. €46,25
Strobbe-referentie: 72423
De ergonomische rechtshandige muis maakt comfortabel, langdurig gebruik mogelijk. Perfect voor desktop en mobiel gebruik. De nano ontvanger gebruikt 2,4Ghz draadloze technologie voor minder storingen en ideaal voor opgeruimde kantooromgevingen.  Het middelgrote ontwerp is groot genoeg o..
€23,60
v.a. €19,50
Strobbe-referentie: 56146
SoleMate voetsteunen verbeteren de houding en de bloedsomloop en kalmeren jouw benen en voeten terwijl je aan een bureau werkt.De verstelbaarheid in hoogte en hoek zorgt voor maximaal comfort bij de enkels, heupen en onderrug. Het kleurgecodeerde SmartFit®-systeem zorgt voor de beste ergonom..
€47,80
v.a. €39,50
Strobbe-referentie: 72392
De draadloze ValuMouse is ideaal als u een comfortabele muis nodig heeft die ook zorgt voor minder kabels op het bureau. De muis heeft drie knoppen en een scrollwiel, waarmee u geruisloos kunt klikken wanneer u wilt werken en niemand wilt storen. De zeer nauwkeurige optische sensor biedt bet..
€19,30
v.a. €15,95
Wireless presenter rode laser
TOPPER
Strobbe-referentie: 33374
Dankzij de uiterst betrouwbare draadloze verbinding van 2.4GHz en de intuïtieve bediening kunt u zich met de Kensington draadloze presenter met afstandsbediening met rode laser focussen op dat wat er écht toe doet: een effectieve presentatie geven. De presenter heeft vier knoppen. Hiermee ku..
€27,23
v.a. €22,50
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6