25 mei 2018

GDPR

15 juni 2017

We are Moving!

05 januari 2015

125 jaar STROBBE


nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van onze acties, vul dan hieronder uw e-mailadres in.

28 oktober 2013

Strobbe Print fuseert met grafisch bedrijf Continuga

Uitmuntende kwaliteit, innoverende service, vooruitstrevende technologie… Het zijn slechts een paar zaken die wij u garanderen. Maar wij willen u in de toekomst nóg beter van dienst zijn, wij willen uw one stop shop zijn voor al uw grafische projecten en fullfilmentwensen. Om die ambities waar te maken, fuseert grafisch bedrijf Strobbe Print uit Izegem met sectorgenoot Continuga uit Heule. Vanaf 2 januari 2014 zet Strobbe Print zijn activiteiten verder onder de naam Continuga. De sterke merken Strobbe Ticket, De Druivelaar en UGA blijven wel hun eigen naam en identiteit behouden binnen Continuga.

Drukkerij Strobbe bvba overkoepelt Strobbe Buro, leverancier van kantoormaterialen, en Strobbe Print, het grafisch productiebedrijf dat bij het grote publiek vooral gekend is door De Druivelaar. Strobbe Print gaat samen met Continuga. Strobbe Buro blijft onafhankelijk bestaan.

Zowel Strobbe Print als Continuga zijn professionele grafische familiebedrijven met een uitgebreid assortiment van drukwerkmogelijkheden en kwalitatieve diensten. De fusie brengt de meest hoogtechnologische vellen-, rotatie- én digitale drukkerij samen. We creëren zo een grafisch bedrijf dat tot de absolute top behoort. Ons bedrijf zal 145 mensen tewerkstellen, meer dan 4.400 klanten bedienen en jaarlijks ruim 30.000 opdrachten realiseren.

De fusie tussen Strobbe Print en Continuga kadert in een globaal investeringsplan van 11 miljoen euro dat de verdere groeiambities van beide bedrijven aantoont. In 2014-2015 is er tevens een verhuis gepland naar een grotere site in Heule. Dit, samen met de nieuwe mogelijkheden en synergiën die de samenwerking met Strobbe Print biedt, is de start van verdere uitbreiding en innovatie.

Wij kijken er alvast naar uit om met vereende kracht uw partner in al uw grafische uitdagingen te zijn.

Mocht u vragen hebben, aarzel vooral niet om ons te contacteren.

Website Continuga